100 éve először
100 éve először

Will Burrard-Lucas (természet fotós) még soha nem volt olyan boldog, mint amikor ez a nagy fekete macska keresztezte útját, azaz a kamerák útja.

Kenyában, Laikipiaban, 2019. február 11-én sikerült kiváló minőségű fotókat készítenie egy vadon élő melanisztikus leopárd ról (más néven fekete párducként).

Ez volt az első alkalom , hogy 1909 óta Afrikában lefényképezték volna az állatot , mondta Nick Pilfold, a San Diego állatkert tudósa.

A fekete ...

Felséges cica uraságom
Felséges cica uraságom

A holland származású Karel Brandt (27 éves) anyósát szerette volna meglepni karácsonyra, akiről tudta, hogy szereti Thierry Poncelet festményeit (állatok egyenruhában), ezért készített három portrét annak három kutyájáról.

A képek olyan jól sikerültek, hogy Karel létrehozta saját kis vállalkozását, amit most nagyobb közönség elött is szeretne megmutatni.

A portrét elkészítéséhez csak a számitógépére van szükségé ezért az sem gond, hogy Karel a ...

Ne vegyél liliomot Valentin napra
Ne vegyél liliomot Valentin napra

A tökéletes Valentin napi ajándék kiválasztása nehéz feladat. Egy csokor virág biztosan lenyűgözne bárkit, igaz? Nem, ha van egy macskája, és te liliom ot választottál, mert végzetes lehet.

Sajnos minden évben sok macskát mérgez nek meg a liliomok, egyszerűen azért, mert az emberek nem tudják a kockázatokat.

A liliom olyan toxin t tartalmaz, amely a növény kisebb mennyisége - virágoka, leveleket, szára vagy virágporoka - is veszélyes a macskák számára. A ...

Cica Videó Fesztivál
Cica Videó Fesztivál

A Cica Videó Fesztivál pontosan az, aminek hangzik. Az internetre feltöltött legjobb és legviccesebb macskás videó kat nézheted meg 11 dollárért egy 70 perces mozi film ben (sajnos online nem érhető el) olyan amerikai mozikban amelyek csatlakoztak az eseményhez.

A Cica Videó Fesztivál legjobb része, hogy a rendezvény helyi macska jótékonysági szervezeteknek , állatjóléti szervezeteknek és menhelyeknek gyűjt pénzt.

Forrás: http://www.catvideofest.com

Ne ...

Koko és a cicái
Koko és a cicái

Koko a gorilla 1983-ban kapta élete első cicáját ( All Ball ), amikor még csak 12 éves volt. Sajnos, a farok nélküli szürke cica autó balesetben halt meg 6 hónapos korában. Koko nagyon szomorú volt All Ball elvesztése miatt, de csak évekkel később kapott egy újabb vörös cicát, akit Lips Lipstick nek nevezett el, az ő elvesztése után következő cicája (Smoky) majdnem 20 évig élt vele.

2015-ben 44. születésnap jára két cicát ( Miss Gray és Miss Black ) ...

Nem cicának való vidék
Nem cicának való vidék

A múlt hétvégén megrendezésre  kerül t XII. Mangalica Fesztivál on jártam, ahol eszembe jutott hogy a cicákat nem lehet sertés hússal etetni, de hogy miért, annak nekem is utána kellett járnom.  

A nyers hús , a nyers és nyersen tartósított sertéshús (kolbász, szalonna) halálos Aujeszky-betegség et ( álveszettség ) okozhat kutyáknál és macskáknál, a betegséget Dr. Aujeszky Aladár , magyar kutató különítette el a valódi veszettségtől, 1902-ben.

Nem ...

Sexi tűzoltók vetkőznek jó ügyért
Sexi tűzoltók vetkőznek jó ügyért

Az ausztrál tűzoltó k a vadonatúj “2019 Ausztrál Tűzoltó Naptár” kedvéért pózoltak félmeztelenül különböző kisállatokkal .

1993 óta tartanak adománygyűjtő naptár projekteket olyan jótékonysági szervezeteknek, mint a Gyermekkórház Alapítvány .

Idén a világ legszexisebb tűzoltóit keresik, hogy csatlakozzanak hozzájuk Gold Coast ausztrál városban 2019. áprilisában az ikonikus naptár első nemzetközi kiadásának elkészítéséhez.

Ha ...

George és Mildred öröklakása
George és Mildred öröklakása

Mit tennél, ha egy egércsaládot találnál a kertedben?

Biztos vagyok benne, hogy sokan szereznének egy kis sajtot és egy egérfogó t, vagy hagynák, hogy a macskái oldják meg.

A természet fotós , Simon Dell (Sheffield) tudta, hogy ha marasztalni akarja a kis egereket, akkor otthont kell nekik teremtenie, így egy kis odút épített nekik.

És működött! Nem sokáig tartott, hogy  George és Mildred beköltözött volna új otthonukba.

Simon tavaly még egy 2019-es ...

3D cica portré
3D cica portré

A tűnemezelés egy szórakoztató és izgalmas hobbi , kézügyességgel és türelemmel különböző dolgokat hozhatsz létre - a kiegészítőktől a ruházatig.

A japán Wakuneco nevű művész úgy döntött, hogy hihetetlen hiperrealisztikus és lenyűgözően szép macskaportrékat készít természetes gyapjúból . A művész különböző színű gyapjút használ, és 3D-s cica-portrét készít a tűnemezelési technika alkalmazásával.

Ez egy nagyon hosszú és kényes ...

Így neveld a pumádat
Így neveld a pumádat

Mariya és Aleksandr Dmitriev (Oroszország) egy hálószobás lakásukat osztják meg Messi vel (2,5 éves), akit a szaranszki állatkert ből hoztak el, amikor csak nyolc hónapos volt.

Messi az állatkertben élő három kölyök egyike volt. A másik kettő, Suarezt és Neymart is híres játékosokról nevezték el, hogy megünnepeljék az orosz várost, amely a világbajnokság négy mérkőzését fogadta.

A kölyköket három hónapos korukban adták el az állatkertnek, és ...

Facebook oldaldoboz